Post by bioretvitamis on Mar 8, 2022 8:18:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Šī ir godīgi labākā šāda veida spēle (piemēram, labdien, kaimiņš, vecmāmiņa utt.), Ja nopietni, šī bija tik laba spēle. Viena lieta, ko es mainītu, ir padarīt to biedējošāku, jo bailes un pakaļdzīšanās mani tikai nobiedētu, jo, iespējams, man nāksies restartēt, lol, ja bailes būtu pēkšņākas un stienis būtu daudz skaļāks (padarot to intensīvāku, kad viņš izlec no nekurienes ), tad šī būtu visu laiku labākā šausmu spēle. Varbūt drīzumā būs turpinājums?
Labi, šī spēle bija ok, bet es varu paņemt tikai vienu priekšmetu vienlaikus izveidot priekšmetu turētāju vai kaut ko tādu, ko es tikko uzzināju, ka nododijs var redzēt jūs spoku režīmā, nevis tikai stienis BUSTED
Esmu novērtējis 5 🌟 zvaigznes, jo šī ir pirmā šausmu spēle, ko varam spēlēt atklātā laukumā, nevis slēgtā vietā. Jo tas izskatās ārkārtīgi šausmīgi, kad kāds pēkšņi parādās ekrānā. Bet tas ir labākais. Lūdzu, izveidojiet tikai šādas spēles. Nav īpaši šausmīgi, bet nelielas šausmas arī noderēs Turpiniet!!!! Labs darbs. 😊😊😊😊😚
Es redzu, ka mans draugs spēlē šo ledus kliedzienu spēli, un tad mēģināju to instalēt, jo man likās, ka tas ir jauki, bet tas staigā lēni, tāpēc dažreiz mani pieķer, bet tā ir laba spēle
Tas ir patiešām labs un labi salikts, vienīgā problēma, kas man ar to ir, ir tā, ka dažreiz jūs varat kļūdīties zem kartes un nokrist uz neko, turklāt beigas ir vājas, tas nav tā vērts, ko esat piedzīvojis spēlē, bet turklāt man ļoti patika šī spēle, es ieteiktu visiem to spēlēt
Labi omg saldējums
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mājas - JurmalaEstate
Šī spēle ir pārsteidzoša. Man patīk grafika, vide un saldējuma automāts, un man patīk, cik gluda ir spēle, nav nekādas nobīdes. Bet es vēlētos, lai stienim būtu nepieklājīgāks izskats, un, starp citu, šī spēle ir daudz labāka par vecmāmiņas otro nodaļu, taču tas ir mans personīgais lūgums jums. Lūdzu, ļaujiet mums izpētīt mūsu māju un ļaut mums pavadīt 1 vai 2 diglogus ar mūsu vecākiem, vienalga lieliska spēle, un es ar nepacietību gaidu jaunus atjauninājumus un mūsu austrumu un ekstrēmo režīmu.
Labi, vispirms man ir 7 gadi un jumpscare ir tik garlaicīgs, es spēlēju visas epizodes un reklāmas katru minūti, tas mani tik tracina, ka grafika ir šausmīga, es to dzēstu tikai mans viedoklis, lūdzu, izlabojiet to ♥
Šī ir vienkārša spēle vai 100 spēļu radītas kepleriešu šausmu spēle
Tiklīdz atverat spēli BOOM, tiek parādīta reklāma. Turklāt viss, ko jūs izejat, liek jums sākt no jauna. Kopumā es nedomāju, ka dizainers daudz pūlējās
Man ļoti patīk šī spēle, bet viena lieta, kas mani tik ļoti tracina, ir progress tajā bija teikts start.plz atjaunināt šo, lai mēs varētu gūt panākumus un teikt, turpināt, lūdzu, atjauninājums tas padarīs mūsu dzīvi vieglāku.have jauku dienu all.bet viena lieta, lūdzu, uz leju slodzes bloku cilvēks iet.
Man patīk spēle, bet tā rada arī šausmas saldējuma cienītājiem, ļaujiet man pateikt, ka mana māsa to spēlēja un tagad viņa vairs neēd saldējumu, kad saldējums bija visu laiku iecienītākā lieta.
Design area 120x120st Design size in stitches:79x81 Design size in inches / centimeters: 14 count 5,64 in x 5,79 in / 14,33cm x 14,7cm Color 1 DMC Use 2
music | Kazhes blogs
Ledus kliedziens nav pat biedējošs, tas ir visu laiku kaitinošākā spēle pasaulē. Tika rādītas daudzas reklāmas. Tik ļoti paziņoja, ka es to ienīstu
Vai jūs varat aizmirst par prostatu ,hroniska prostatīta izdalīšanās
Sveiki, es biju iesācējs, bet tas ir ļoti grūti, mēģinot kaut ko dabūt, kad pirmo reizi sākat, jūs nārstojat istabā un jāatrod virve, lai izkāptu pa logu, un tad jūs ejat pa ceļu, tad ejat pie suņa māju, lai paslēptu un pēc tam redzētu viņus, un tad tas parādīs, ka jums kaut kas ir jādabū kravas automašīnas priekšā, tas ir ļoti grūti, es to vairs nevaru izdarīt, bet tas joprojām ir jautri, es joprojām to spēlēju, bet vai tas jums ir pietiekami labs, bet esiet uzmanīgi, kāpjot pa ceļu
Tā ir lieliska spēle, taču jums vajadzētu būt iespējai saglabāt savu spēli, jo, ja tiek parādīta reklāma un jūs nejauši nospiežat to un esat pametis vairāk nekā 2 sekundes, spēle ir jāsāk no sākuma, taču tā ir skaista. labi
Šī spēle ir pārsteidzoša, un tā man patiešām ir radījusi izklaidi, šī man ir bijusi viena no labākajām šausmu (mīklu) spēlēm, un es biju ļoti sajūsmā, kad jūs, puiši, atjauninājāt jaunas mīklas, bet pēc tam, kad es iesaistījos spēlē, vadīklas vairs nebija. tur es nevarēju paņemt lietas vai pārvietot, es mēģināju to restartēt vairākas reizes, un šķiet, ka Interfeisa caurspīdīgums jau ir ieslēgts.
Patīk spēle, taču katru minūti tiek papildināts! Lūdzu, ievietojiet "noņemt pievienojumus" bez maksas, lai cilvēki varētu baudīt spēli, nevis pievienot katru sekundi.
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkádové gwgv
Šo spēli ir jautri spēlēt! Bet... Ir viena lieta, kad spoku režīmā regbija bumbu jūs nevarat dabūt, kad esat spoku režīmā bc jums vispirms ir jāzaudē viena dzīvība, bc tā atrodas stendā. Tāpēc, lūdzu, izlabojiet to, lūdzu, es patiešām vēlos spēlēt spēli.
Lielisks aap un arī mazliet biedējošs, man vienkārši patīk šādas spēles ar 5 zvaigžņu vērtējumu, jo Rods (saldējuma vīrs) arī ir biedējošs. Bet problēma ir tā, ka reklāmu ir daudz, bet, ja mēs atliekam savu tīklu, reklāmas nenāk vispār. Nav ko daudz teikt par šo spēli, tā ir satriecoši lieliska no manas puses, es piešķiršu šai spēlei 5 zvaigžņu vērtējumu.💯💯
Esmu spēlējis šo spēli. Šī spēle nav biedējoša, taču šī ir ļoti sarežģīta spēle.
Man riebjas visas reklāmas tikai atbrīvojies no tām Es iedevu šo 2 zvaigznes 😡 tūlīt ja netiksi no tām vaļā būs sodi jums stulbajām galvām un 🙏 dievs lai veicas
Kad es sāku spēli, tai bija slikta grafika un kad es gribēju ievietot karti uz furgona, tā nedarbojās, lūdzu, izlabojiet to
Tālrunī tā man ir slikta spēle tikai tāpēc, ka tu esi ļoti lēns, un pēdējā minūtē man burtiski tika atņemtas visas dzīvības...iesaku cilvēkiem, kuri to spēlē datorā, X kastē vai kaut kas cits, nevis tālrunis. Srry 🧐
Man patīk šī spēle, bet problēma ir tāda, ka, kad es to atveru, tā nevar atvērt tikai melno ekrānu, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo problēmu
Visu laiku sliktākā šausmu spēle. Šī spēle nesniedz nekādus atjauninājumus. mēģiniet palielināt stāsta režīmā jebkādas spēles šausmas.
Šajā spēlē ir tik daudz kļūmju... dažreiz nevienā atvilktnē nav virves un vēl daudz vairāk....
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Аркади auuo
Šī spēle ir tik forša...Bet, ja es lūdzu šo spēli, spēles skaņa vienmēr neatskan, bet es nezinu, kāpēc tas notiek tikai ar mani..... Plzzzzzzzz Labojiet šo kļūdu
Man patīk šī spēle, tā ir lieliska, bet viena problēma es ievietoju karti mikroautobusā, kur vien es vēlos doties, un es eju visur, kur meklēt priekšmetus, es neko neatrodu, jūs pat nedodat norādes, atrisiniet problēmu. t pat nav, kur atslēgas ir, lai atvērtu bērnam vārtus
Spēle nav laba. Rods burtiski visu dzird un tāpēc ir grūti sākt spēli. Kad Rods saņem sitienu, viņš nārsto 1 minūtes laikā, bet mēs nārstam vienu dienu vēlāk.
ES mīlu šo spēli . Šī ir lieliska pieredze. Man patīk šausmu spēles, un tās ir tādas
TĒZES ABSTRACTS OF - Konference
Blend It 3D ミニゲーム xiam
Es saskaros ar kļūdu, ka, kad jūs esat notvēris ar stieni, mana spēle sastingst un nevar kustēties, un skaņa ir pazudusi
Šī spēle ir laba vai varbūt vismaz lieliska, man nepatīk, ka spoku režīmā ir reklāmas, bet noteikumi ir noteikumi
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkadne igre bwt
Laba spēle, bet pārāk daudz neparastu reklāmu. Vecmāmiņas kopija, bet koncepcija ir laba. Grūti pārvietoties, visur sasodīti kaitinošas reklāmas.
Es dodu divas zvaigznes, jo dažreiz nav klikšķa pogas, es vienkārši redzu kursorsviru, kas tas ir
Šī spēle bija pārāk viegla, un es esmu uzvarējis katru reizi.
Šī spēle ir viena no tām spēlēm, kurā tev ir bail kustēties, tāpēc es piešķiru tai vienu zvaigzni un vienu miskasti, ko viņš var redzēt cauri
Šī ir ļoti viegla un laba spēle
Lieliska spēle. Padoms; jāslēpjas suņu būdā, kad sasniedz savu dārzu...lai iedarbinātu Rodu... atklāju, ka ja neslēpies tur viņš vispār neparādās, izņemot cietajā režīmā.
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Árkádjátékok gnp
Tā nav īpaši pārsteidzoša spēle. Bet laba spēle ir neliela problēma, ka tā ir pārāk grūta parastajā režīmā un, iespējams, to var izdarīt tikai spoku režīmā. Tā ir tik smaga, ka viņš var dzirdēt, redzēt un ātri staigāt parastajā režīmā. slikta spēle, bet tik un tā ir ļoti smaga.😥